Gyáli Bartók Béla Általános Iskola

 

Fekete Zné. Marsi Jutka

Fekete Zné. Marsi Jutka

2023. január 17., kedd 00:00

Iskolanyitogató 2023.

2022. december 14., szerda 00:00

Meghívó

2022. november 10., csütörtök 00:00

Újabb sportsikert elért Bartókosok!

Az elmúlt hétvége  bővelkedett sportversenyekben.  Több tanulónk  országos, ill. nemzetközi versenyen  mérte össze tudását  társaival. Örömmel adjuk hírül, hogy  Farkas Kinga  8. b osztályos tanulónk  a Lengyelországban  megrendezett Karate Európabajnokságon 3. helyezést ért el! Gratulálunk  Kingának és felkészítőinek.  Külön köszönetet mondunk a szülőknek, hogy lehetővé tették Kinga  számára, e  komoly sportban való kiteljesedést.

Szintén  karate sportágban ért el  remek sikereket Kovács Milán  4.c, Kovács Krisztina  1.b és Pálffi Petra 8. a osztályos tanulónk.  Köszönjük, hogy szabadidejük nagy részét  a sportra, a felkészülésre, versenyzésre fordítják. Hálásak vagyunk és tisztelettel gondolunk a  szüleikre, hogy mindenben segítik, támogatják gyermekeiket. 

 

2022. november 07., hétfő 00:00

Gratulálunk!

Gratulálunk  Szabó Huba  5.b osztályos tanulónknak a birkózásban elért Diákolimpiai aranyéremhez!  Nagy tisztelettel  gondolunk edzőire: Kiss Sándorra és Gombos Gáborra, elismerésünket fejezzük ki Huba szüleinek! 

Sikeres felkészülést, eredményes versenyzést kívánunk  a továbbiakban is! Büszkék vagyunk  tanítványunk  nagyszerű teljesítményére!  Hajrá Huba!  

2022. július 27., szerda 00:00

Iskolakezdés!

Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, a beiskolázás terheinek csökkentése érdekében  Gyál város  önkormányzata az idén is  biztosítja minden tanulónk számára  a szükséges  tanszereket.  Kérjük, hogy az iskolatáska, üres tolltartó és  tornafelszerelés beszerzéséről gondoskodjanak. 

 

Tisztelt Szülők! Kérjük az alábbi tájékoztató szerint járjanak el, ha igénybe kívánják venni a következő tanévben az iskolai étkezést! 

2022. május 12., csütörtök 00:00

Alapítványi Nap 2022.

Kedves Szülők! Gyerekek! Bartókosok!
Szombat óta az jár a fejünkben milyen fantasztikus délutánt töltöttünk együtt!
Melengeti a szívüket az a sok sok mosoly, kedves szó, az egymás iránti figyelmesség, a kreativitás és tenniakarás amit a 17. Alapítványi napon tőletek kaptunk.
Nagyon vágytuk már, hogy együtt lehessünk! Két kihagyott év után úgy láttuk Ti is, hisz soha ilyen sokan még nem voltak az alapítványi napok történetében.
Megtelt mindkét udvarunk, számtalan programot kínálva gyereknek felnőttnek egyaránt.
Az osztályonkénti bográcsozás, grillezés, „nyársalás” a programok sorában jelentős szerepet kapott.
Amíg a szülők sütöttek főztek a gyerekek kedvükre sorra járhatták a
helyszíneket.
Volt itt óriás csúszda, ugrálóvár, lovaglás, ejtőernyős célbaugrás, rendőrségi és tűzoltó bemutató, pünkösdi 7 próba, nemezlabda készítés, íjászkodás, társasjáték, okosjáték parti, ékszerkészítés, szövés, fonás, lufihajtogatás, aszfaltrajzolás, helyismereti totó, horgászat és zsákbamacska, csillámtetkózás és arcfestés, karaokee , kavicsfestés és kifulladásig tartó kosárlabda jambori.
Mindeközben a színpadon egymást váltották a fellépők!
Megtisztelt bennünket a Jam Land tánciskola, a Gyáli Tűzmadarak Mazsorett csoport, a Gyáli IKO Kyokushinkai SE karate csoportja és Geburt Ágnes tanárnő karatecsoportja.
A látványos bemutatókra sokan kíváncsiak voltak közületek. Ennek nagyon örültünk és reméljük többen kedvet kaptatok majd társaitoktól e remek sportokhoz.
16 órától két fiatal tehetség, Becca és Dima Patrik minikoncertjét hallhattuk. Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk és sok sikert kívánunk nekik a zenei pályán!
Mindeközben mennyei illatok járták be az iskola udvarát, környéket, meghozva mindannyiunk étvágyát!
Rövid idő elteltével örülhettek a szakácsok, hisz csak az
üres bográcsok árválkodtak a tűzrakóhely mellett.
A finom étkekek után (és előtt is) lehetett fagyizni, jégkásázni, vattacukrot csipegetni, a Liza Pizzázó és fagyizó gépi fagyiját nyalogatni, a Kiss család jóvoltából popcornozni,
Sanyi bácsi verhetetlen hamburgere és szuper szendvicsei nem csak iskolaidőben, hanem most is nagy sikert arattak. Egy kedves játékárus pár, vásári játékokat kínált, úgy láttuk tetszett a portékájuk nektek.
A rendezvényt tombolahúzással zártuk. Rengeteg tombolatárgyat, felajánlást kaptunk tőletek, amit ezúton is köszönünk. A tombola fődíja az idén is egy kerékpár volt, amit az egyik tanulónk családjától kaptunk.
Nagyon nagy szeretettel gondolunk rájuk és a nyertes mellett mindannyian nagyon köszönjük ezt a gáláns ajándékot.
Ha már az ajándékoknál tartunk… Lengyel Csaba apuka kezemunkáját dicsérte a 7.b szuper raklapbútora… sokan vágyakozva néztük, milyen jó nekik!
Szombat estétől már a miénk! Az apuka felajánlotta számotokra, így az iskola udvarán valamennyien használhatjátok! Nagyon köszönjük!
Az Alapítványi Nap Gyál Város Önkormányzata és a Monori Tankerületi Központ anyagi támogatásával valósult meg, melyet hálás szívvel köszönünk.
Igyekeztünk a rendelkezésünkre álló anyagi forrást a legjobban felhasználni, ehhez köszönjük kollégáink munkáját, kreativitást, a nap iránti elköteleződésüket.
Köszönjük valamennyi munkatársunknak, hogy ki ki a maga területén maximálisan ellátta feladatát, igyekezett a kihívást jelentő helyzeteket minél jobban és hamarabb megoldani…
... így lett ez a NAP teljes! KÖSZÖNJÜK.
 
2022. április 05., kedd 00:00

Beiratkozás a 2022/23-as tanévre

Tisztelt  Szülők!  Az alábbiakban tájékoztatjuk  Önöket a következő tanévre történő beiratkozás  menetéről. Kérjük figyelmesen olvassák el a felhívást és  lehetőség szerint végezzék el az elektronikus jelentkezést. A  beiratkozás személyes  megjelenést is igényel, melyre hozzák magukkal gyermekük  okmányait, a kitöltött és aláírt  nyilatkozatokat.  

A kitöltendő nyomtatványok 2022. április  7-13-ig, munkaidőben átvehetők az iskola portáján is, ha nem áll módukban  azokat otthon kinyomtatni. 

Tisztelettel                                      Baranya Tiborné igazgató

2022. március 09., szerda 00:00

Adó 1%

Tisztelt Támogatóink! 

Kérjük  támogassák alapítványunkat  adójuk 1%-nak  felajánlásával!

Név: Bartók Alapítvány

Adószám:  18678314-1-13. 

Számlaszám: 64400044-10416626-00000000

Köszönettel:  Fekete Zoltánné  Marsi Judit  kuratóriumi elnök. 

1. oldal / 4