Gyáli Bartók Béla Általános Iskola

 


A kis boszorkány

A kis boszorkány

Április 26-án este bartókos?❤️ szülőkkel, családtagokkal, barátokkal, pedagógusokkal telt meg az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár nézőtere. ?Iskolánk az idén 10 éves Hát-Tér Programjának nagy eseményének lehettünk tanúi.??????
Otfried Preussler A kis boszorkány című darabját állították színpadra. A történet egy kedves mese, mégis korunk, napjaink problémáit is felveti , ahol a személyes kapcsolatokat felváltotta az elektronikus kütyük használata és egyre inkább személytelenebbé teszi a mindennapokat. A kis "amatőr színészek " bátran álltak színpadra ahol jókedvű , igényes, talpraesett , oldott, átérző, színészi játékkal adták elő szerepeket a másodiktól nyolcadikos tanulók. ?
Köszönjük szépen a fantasztikus ősbemutatót a tehetséges ❤️tanítványainknak ❤️és a darab megálmodóinak, a díszlet és jelmezkészítő, felkészítő tanárainak: Brassányi Zsuzsának??, Noszlopi Ritának ??és a színrevitelben segédkező kollégáknak.?
A kis boszorkány meséje egy igazi szívet- lelket melengető előadás, melynek gyermeki bájjal előadott jelenetei, humora mégis komoly mögöttes üzenetet átadó aktualitása is elért a szívünkhöz. ?????? A vastaps a darab végén jelezte, hogy a kis boszorkány és társai elvarázsoltak bennünket! Köszönjük a fantasztikus élményt! ?