Gyáli Bartók Béla Általános Iskola

 


Alapítványi Nap 2022.

Alapítványi Nap 2022. Kiemelt

Kedves Szülők! Gyerekek! Bartókosok!
Szombat óta az jár a fejünkben milyen fantasztikus délutánt töltöttünk együtt!
Melengeti a szívüket az a sok sok mosoly, kedves szó, az egymás iránti figyelmesség, a kreativitás és tenniakarás amit a 17. Alapítványi napon tőletek kaptunk.
Nagyon vágytuk már, hogy együtt lehessünk! Két kihagyott év után úgy láttuk Ti is, hisz soha ilyen sokan még nem voltak az alapítványi napok történetében.
Megtelt mindkét udvarunk, számtalan programot kínálva gyereknek felnőttnek egyaránt.
Az osztályonkénti bográcsozás, grillezés, „nyársalás” a programok sorában jelentős szerepet kapott.
Amíg a szülők sütöttek főztek a gyerekek kedvükre sorra járhatták a
helyszíneket.
Volt itt óriás csúszda, ugrálóvár, lovaglás, ejtőernyős célbaugrás, rendőrségi és tűzoltó bemutató, pünkösdi 7 próba, nemezlabda készítés, íjászkodás, társasjáték, okosjáték parti, ékszerkészítés, szövés, fonás, lufihajtogatás, aszfaltrajzolás, helyismereti totó, horgászat és zsákbamacska, csillámtetkózás és arcfestés, karaokee , kavicsfestés és kifulladásig tartó kosárlabda jambori.
Mindeközben a színpadon egymást váltották a fellépők!
Megtisztelt bennünket a Jam Land tánciskola, a Gyáli Tűzmadarak Mazsorett csoport, a Gyáli IKO Kyokushinkai SE karate csoportja és Geburt Ágnes tanárnő karatecsoportja.
A látványos bemutatókra sokan kíváncsiak voltak közületek. Ennek nagyon örültünk és reméljük többen kedvet kaptatok majd társaitoktól e remek sportokhoz.
16 órától két fiatal tehetség, Becca és Dima Patrik minikoncertjét hallhattuk. Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk és sok sikert kívánunk nekik a zenei pályán!
Mindeközben mennyei illatok járták be az iskola udvarát, környéket, meghozva mindannyiunk étvágyát!
Rövid idő elteltével örülhettek a szakácsok, hisz csak az
üres bográcsok árválkodtak a tűzrakóhely mellett.
A finom étkekek után (és előtt is) lehetett fagyizni, jégkásázni, vattacukrot csipegetni, a Liza Pizzázó és fagyizó gépi fagyiját nyalogatni, a Kiss család jóvoltából popcornozni,
Sanyi bácsi verhetetlen hamburgere és szuper szendvicsei nem csak iskolaidőben, hanem most is nagy sikert arattak. Egy kedves játékárus pár, vásári játékokat kínált, úgy láttuk tetszett a portékájuk nektek.
A rendezvényt tombolahúzással zártuk. Rengeteg tombolatárgyat, felajánlást kaptunk tőletek, amit ezúton is köszönünk. A tombola fődíja az idén is egy kerékpár volt, amit az egyik tanulónk családjától kaptunk.
Nagyon nagy szeretettel gondolunk rájuk és a nyertes mellett mindannyian nagyon köszönjük ezt a gáláns ajándékot.
Ha már az ajándékoknál tartunk… Lengyel Csaba apuka kezemunkáját dicsérte a 7.b szuper raklapbútora… sokan vágyakozva néztük, milyen jó nekik!
Szombat estétől már a miénk! Az apuka felajánlotta számotokra, így az iskola udvarán valamennyien használhatjátok! Nagyon köszönjük!
Az Alapítványi Nap Gyál Város Önkormányzata és a Monori Tankerületi Központ anyagi támogatásával valósult meg, melyet hálás szívvel köszönünk.
Igyekeztünk a rendelkezésünkre álló anyagi forrást a legjobban felhasználni, ehhez köszönjük kollégáink munkáját, kreativitást, a nap iránti elköteleződésüket.
Köszönjük valamennyi munkatársunknak, hogy ki ki a maga területén maximálisan ellátta feladatát, igyekezett a kihívást jelentő helyzeteket minél jobban és hamarabb megoldani…
... így lett ez a NAP teljes! KÖSZÖNJÜK.